Eli mun tapauksessa shoppailu, salmiakki ja sauna. Eilen alkoi neljän seinän sisässä oleminen ahdistaa sen verran, että päätin lähteä pyörähtämään Kokkolassa. Menin sinne ettimään uusia housuja, mutta mitäs sieltä tarttuikaan sitten mukaan:

Takana oleva pikkuinen lokerikko sattui silmiin Anttilasta. Nyt on sitten säilytyspaikka valmiiksi saaduille koruille. Löysin myös viimein noita mustekynän säiliöitä. Tosin värien kanssa ei ollut oikein valinnan varaa. Tarttui sieltä reissulta mukaan myös pari pantaa ja huppari.

Piirtelemäänkin innostuin tässä yks ilta taas pitkästä aikaa. Lopputulokseen en kyllä oo oikein tyytyväinen. On pikkasen liian epäsymmetrinen...

Ja lyijykynänjäljetkin on taas niin huonosti kumitettu... Pitää varmaan vähän panostaa seuraavaan.

 

Tänään tuli käytyä pienellä kävelylenkillä kun Tuomo ilmottautui kävelyseuraksi mulle ja Joonalle. Joona raukka nukahti sitten kyllä tulomatkalla pulkkaan. Mutta teki kyllä itellekkin hyvää käydä pikkasen ulkona välillä. Oon taas muutaman päivän jumittanut sängyn pohjalla kun innostuin ostamaan huutonetistä Taru ja Tarmo Väyrysen "Vuorileijonan varjo"-kirjoista Kuningastien, Tähtien Kosketuksen ja Jääsilmän. Ja pakkohan ne oli taas heti lukea kaikki. Seuraavaksi odotellaan, että posti toisi Ted Dekkerin kirjan "Kolm3".

 

Eilen ostetuista helmistä sain jo jotain aikaankin

Kolme noista kännykkäkoruista oon itseasiassa tehnyt jo aikasemmin.

Tässä vielä lähikuvaa noista hakaneulakorviksista: