Sainpa tänään aikaan kuvata viimein noita muutamia aikasemmin tehtyjä juttuja

Harmittaa vähän kun nuo tähti-helmet loppuu... Enää muutama jäljellä.

Tässä kuvaa myös niistä pahuksen risteistä joita vääntelin silloin yks ilta. Ei niistä kyllä tullut ollenkaan hyviä. Eli täytynee niiden kanssa vielä jatkaa harjottelua.

Sain myös muutamat pullonkorkki-korut tehtyä valmiiksi asti. Aika omituisesti vain vääristää kamera värit. Vasemmalla ylhäällä ja oikealla alhaalla olevat on oikeasti ihan eri väriset! Oikella ylhäällä on mustalla pohjalla kultasta lakkaa ja vasemmala alhaalla pelkkää kultasta lakkaa. Siis ruskehtavaa; ei punasta tai oranssia. Näitten tekeminen alkaa jo pikkuhiljaa sujua edes jotenkin.

Tiinalla käytiin Seinäjoella Joonan kanssa tänään. Oli kyllä kivaa. Lunta siellä tuli kovasti ja kun käytiin kävelyllä meinas pikkuraukan naama paleltua. Takasin ajaessa oli melkoisen karmea keli. Täällä ei kyllä oo näemmä paljonkaan satanut.

 

Mulla täytyy olla ikäkriisi. No toisaalta vähemmästäkin, kun pikkuinen pikkuvelikin on jo täysi-ikäinen... Mutta ikäkriisistä kertoo kyllä jotain se jos 23-vuotiaalla pikkupojan äidillä on korvissa pääkalloja ja hakaneuloja! Tiinalle esittelin korviksiani ja se tilas ittelleenkin hakaneulakorvikset. Edelliset siniset (+kännykkäkoru&Kaulakoru samaa sarjaa) meni Marjolle, joten tein tässä nyt sitten Tiinalle omat. Nää sopii yhteen sen kännykän kanssa; vähänkö teiniä :D Huono valaistus ei nyt taas oikein tee väreille oikeutta.