Ostin (tai siis äiti osti) meidän hääkutsuja varten tuollaisen fiskarsin sydän kuviolävistäjän. Aluksi ajattelin, että se on melko turha kapine, kun aika vähän tarttee noita pelkkiä sydämiä. Aikaisemmin tein tällaisen kortin niiden avulla. Mutta huomasin tässä, että sillähän voi tehdä vaikka mitä! Aikaisemmin tein sillä nurkkia, mutta voihan sillä tehdä myös kukkasia. Ja isäni teki sillä perhosen, jota käytin mallina ja tein niitä lisää

Kukat on tehty taittamalla sydämiä ja teippaamalla niitä paperiin. Niissä on käytetty tapettia. Mustan kukan reunat on värjätty kullanvärisiksi kynsilakalla. Samaa kynsilakkaa on myös kukan keskustassa. Valkoisen kukan keskellä on Liquid pearlsia. Tällaisia kortteja sain noista aikaan:

Vasemmassa kortissa on käytetty tarra-arkin jämäpaloja. Mustan kiemurakuvion reunoisa jäi tollaisia valkoisia jämäpaloja jotka näytti korttiin aseteltuina iaka kivalta. Sain myös valmistujaislahjaksi "tee-se-itse-lahjan" eli ison kasan askartelutarvikkeita. Mm. nuo oikeanpuoleisen kortin reunoissa olleet nurkkaleimasimet ja siinä olevat paperit.