Kaikennäköstä taas tullu tässä hommailtua viimeaikoina. Edellisten gerbiili-korttien lisäksi sain tilauksen tehdä kortin kolmelle poika-gerbulle. Nyt tajusin vasta, että huopalankaahan siihen kasaamiseen kannattaa käyttää. Siitä kun ei irtoa gerrrbiileille vaarallisia säikeitä. Tällainen kortti matkasi siis Savon suuntaan:

Janoisessa päätettiin pienellä porukalla muistaa erästä juuri ukkiutunutta yhteisömme jäsentä. Kerättiin porukalla sitten rahat ja tilattiin tuoreelle ukille Reinot. Ja niiden kaveriksi tietenkin pikkuiset vaaleanpunaiset Ainot. Ja tällaisen kortin värkkäilin sitten lahjan mukaan:

Kotona elämä ei ehdi tylsäksi kun tuo pikkuinen tuholaistermiitti oppii koko ajan hirmuisesti kaikkea uutta. Uusin opittu juttu on sohvalle kiipeäminen. Havahduin aikaisemmin tuosta askartelupöydän äärestä kun kaukosäädin lensi olkkarissa. Kun menin katsomaan, niin siellä tää pikkuterroristi istui sohvalla :D

Viimeaikoina oon myös pikkasen piirrellyt. Lähinnä sen takia, että noita leimasimia ei oo itelle ku pari. Joutuu sitten käyttää vähän tuota omaa luovuutta toisella lailla. Piirsin sitten pari kuvaa kortteja varten.

Onnistui muuten pitkästä aikaa kuva sen verran hyvin, että voisin jopa harkita sitä leimasimen teettämistä. Mutta siitä piirroksesta ei oo vielä kuvaa, joten sen esittely jää sitten myöhemmäksi.