Pitipä avata blogi ihan sitä varten, että saa tuonne kuvaukseen käydä vähän päivittämässä. Tänään sitten olis 24 vuotta täynä. Ihan hurjaa. Jos joku kysyisi nopeasti ikääni, vastaisin varmaa 22. Mieheni iäksi voisin sanoa 24. Edelliset kolme vuotta on menny niin nopeasti.

 

Ihan äsken oli kesä 2007 kun heitettiin ilmaan ajatus omasta kodista. Hetki sitten oli marraskuu 2007 kun ostettiin tontti. Vasta pari kuukautta sitten keräsin kamppeita laatikkoon rivitalokaksiossa Ylivieskassa. Ei siitä ole kovin kauaa kun muutettiin puoleksi vuodeksi vanhempieni nurkkiin. Eihän siitä ole ku puoli vuotta kun maaliskuussa 2008 tuli taloon seinät.

 

060708. Siitä päivämäärästä ei oo kauaa. Se sama päivämäärä on kaiverettuna valkokultaan. Samana päivänä syntyi myös pienin serkku. Kenellekkään ei kerrottu, vaan saivat ihmiset sitten lukea lehdestä. Äiti meinas tukehtua aamupalamysliin kun näki kihlautumis-ilmotuksen.

 

Meidän pikkuinen on jo yli vuoden. Ihan äskenhän mulla oli vielä valtava maha ja ihmiset kyseli, että oonko aivan varma, ettei oo kaksoset. Ei ollut, yksi pikkuinen poika vain.

 

Alle kolme kuukautta ja vietetään jo ensimmäistä hääpäivää... Kiitos facebookin, opin uuden nimeni tosi nopeasti

 

Mutta mihin meni viimeiset kolme vuotta kun ne tuntuu vuodelta?