Tulipa tässä sitten pitkästä aikaa kokeiltua piirtämistä. Piirtelin tuollaisen Lootuksen tässä yhtenä iltana. Ja tottakai sitten ehdin jo unohtaa miltä nettisivulta toi idea on pöllitty. Mutta joku tatuointi se taas oli, mistä otin mallia. Kännykällä kuvaaminen kyllä alkaa jo käydä hermoille... Niin ja taas on ihan vain puuväreillä väritetty. En oo vieläkään saanut aikaan minkään kunnon värien ostamista.

Sitten tein myös vaihteeksi jotain muutakin kun joulukortin. Vaikkä kävis toi varmaan värinsä puolesta joulukortistakin. Tuo helmiäis-korttipohja on aika kivaa kyllä tollaiseen leimailuun.

Alkaa näyttää askartelumateriaali varasto aika tyhjältä, mutta onneksi pientä apua on tulossa. Paperinauhan pakettia odotellessa :)

Huomenna onkin sitten ihan kunnon askartelupäivä, kun tehdään pienellä porukalla kaverin hääkutsuja. En vielä uskalla kuvaa tuosta mallikappaleesta laittaa. Josko ehkä sitten kun ne kutsut on lähetetty... Ei pilata yllätystä. Voin kyllä sanoa, että hienot on kutsut, vaikka ite oonkin mallin suunnitellut.