Kaveri vinkkasi minulle tällaisesta jonka oli jossain keskustelufoorumilla huomannut:

 

Nyt olisi aika pistää pystyyn tämän vuoden toinen keräys!

Viime kerralla saatiin kasaan uskomaton määrä pieniä tumppuja ja sukkia ja mahtui mukaan muutama pieni myssykin sekä nippu kortteja. Henkilökunta ja pienten vanhemmat ottivat ne suurella ilolla ja kiitollisuudella vastaan.

Tarkoituksena oli laittaa pystyyn saumuria/ompelukonetta suosiva projekti, mutta erinäiset seikat ja keskustelu henkilölunnan kanssa muuttikin asian. Suk...kia ja tumppuja ei tällä kertaa kerätä, mutta ne jotka ovat jääneet toimittamatta minulle syystä taikka toisesta, ovat vielä tervetulleita ja kulkeutuvat mukanani keräyksen sulkeuduttua!

Keskustelin henkilökunnan kanssa siitä, että mitä siellä kaivattaisiin ja esille nousi seuraavanlainen asia...

Heillä on tapana juhlistaa aina, kun joku pieni saavuttaa rajapyykin, esimerkiksi kuukauden iän. Sehän on pienten keskuudessa todellakin iso ja koskettava asia. Pienten elämäntaival, kun on vielä ohuemman seitin varassa riippuva lanka. Henkilökunta väsää tällöin kaiken kiireen ja touhun keskellä, usein omalla vapaa-ajallaan, kortin johon kirjoittavat jotakin kaunista, kenelle kortti on ja toivoo keskolan henkilökunta jne... Jokainen juhlan arvoinen hetki siellä todellakin käytetään, koska kaikki ilonaiheet auttavat vanhempia, henkilökuntaakin, jaksamaan.

♥ - - - > Haastan siis kaikki kynnelle kykenevät askartelemaan! :)

Nyt on siis mahdollisuus toteuttaa itseään, laittaa ystävien kanssa askarteluiltamat pystyyn, antaa lastenkin osallistua jne...

Toteutus on vapaa!
Pääasia on, että kortit olisivat 2-osaisia, taiteltavia ja kannessa kuva tms. ja sisällä jokin lyhyt ihana teksti ja tilaa henkilökunnan allekirjoitukselle. Kuori ei ole pakollinen, mutta suojaa korttia ja on sitten mukava lisä, kun sen päälle voi erikseen kirjoittaa vastaanottajan nimen. Suotavaa olisi siis sellainen tämän vuoksi mukana olla :)
Toivon koko sydämestäni näkeväni värejä, sukupuolitettuja, unisex-värityksellä jne. Kyseessähän on iloa ja toivoa tuova kortti!

HUOM: Vältetään kaikkea kuolemaa ja kuolemanpelkoa kuvastavia aiheita kuten enkelit, ristit jne... Myös värssyt/tekstit tulee olla iloisia!

Tulkaa siis mukaan ja tuokaa kaikki muutkin auttamaan! On suuri asia saada viedä iloa ja toivoa niin pienten elämänalkujen vanhemmille kuin itse henkilökunnallekin ja helpottaa heidän arvokasta työtään!

Keräysaika on 19.3.2011 - 30.4.2011

Valmiit kortit tulee toimittaa minulle, jokainen tekee sen omakustanteisesti, 30.4.2011 klo 20:00 mennessä. Otathan huomioon siis postin viiveen ja varmista, että lähetyksesi on minulla viimeistään perjantaina 29.4.2011!
Toimitan ne sitten henkilökohtaisesti keskolaan heidän kanssaan sopimanani ajankohtana josta en erikseen tiedota. En kaipaa "julkisuutta" joten teen sen kaikessa hiljaisuudessa :)
Toki muistetaan tässä kohden se, että olen raskaana ja taloudessamme on 4 lasta joten sairastamista ja yllätyksiä voi ilmetä, mutta niistä tiedotetaan kyllä.

Osoitteeni saa yksityisesti kysymällä, mieluiten sähköpostilla, koska facebook ei aina toimi kuten toivomme: miuskinpoppoo (at) gmail.com

Kevät lähestyy, annetaan auringon tehdä taikojaan ja tehdään mekin osamme! ♥

Ajattelin tässä jotain tuohon värkkäillä kunhan saan aikaan.