Nyt on ollut vähän hiljaista tämän blogin kanssa. Iski nimittäin kirja-himo. Ja se on paha se. Nyt kun puolet oman kirjahyllyn sisällöstä on kahlattu läpi, alkaa hiljallen helpottaa. Nämä olen tänä kesänä lukenut:

Ei siis ole paljon jäänyt aikaa askarteluille tai edes kirjeille. Eli pahoittelut myös kaikille kirjekavereille. Hiljalleen tässä pyrin myös tuota kirjesumaa purkamaan.

Näin kesällä edistyy sitten myös kaikki muut projektit. Eniten on edistynyt tuo autotalli-projekti, johon itselläni ei kyllä ole osaa eikä arpaa. Mutta torstaina saivat lattian valettua:

Vähän oon siivoillu taas korurasiaa, kirjahyllyä jne. eli kaikenlaista tavaraa olis taas huuto.netissä myynnissä. Eli jos haluaa avustaa köyhää työtöntä, niin huudelkaa pois. Jos joku myynnissä oleva juttu kiinnostaa, mutta ei ole huuto.netin tunnuksia, niin laitahan sähköpostia: lasiperhonen(at)hotmail.com ja tarjoa jotain. Jos tuote ei ole mennyt huuto.netin kautta kaupaksi, voin sen sitten myydä suoraan. Huuto.netissä olevat tuotteet

LÖYTYY TÄÄLTÄ